HOME
GALERIE
SERVICII
CONTACT

Servicii Service Auto ConstantaLucrarile de reparatii masini si intretinere in service-ul Automar Carservice se desfasoara intr-un atelier in suprafata de 400 m². Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare mici.

Service-ul realizeaza lucrari de mecanica auto, electrica auto, reparatii elemente de caroserie si vopsitorie pentru autoturisme prevazute in autorizatia RAR.

Operatiunile de reparatii masini si intretinere sunt realizate de personal specializat, cu experienta in domeniu, astfel incat timpii de reparatie sunt redusi, iar rezultatele sunt la un inalt nivel calitativ.

 


Mecanica auto

Sistemul motor, ambreiajul, cutia de viteze, distributia.

Reparatii motoare, reparatii si reglare sisteme de directie, reparatii si revizii sistem de franare, discuri frana, revizii de intretinere (filtre, schimburi de ulei, placute frana etc.), inlocuiri kituri distributie, sisteme de suspensie, reparatii/ inlocuri injectoare, reparatii/ inlocuiri pompe injectie, ambreiaje, cutii de viteza.

Electrica auto

Pornirea motorului, incarcarea bateriei, sistemul de lumini.

Reparatii electrice, reparatii alternatoare, reparatii electromotoare, reparatii electroventilatoare, reprogramare calculatoare, montaj alarme si inchideri centralizate, resetare intervale service, inlocuiri acumulatori.

Alte lucrari

Sistemul de esapament, caroserie, diagnoza auto si testare.

Vopsitorie si tinichigerie auto.

 

© 2024 Automar Carservice S.R.L.
by Websea Development